N'JOY

N'JOY N'Joy

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 98 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij N'Joy. Meer weten? Ontdek meer

10 mei 2022 om 14:01 Comme toujours au top Je recommande vivement
5 mei 2022 om 13:25 Au top comme d’hab Je recommande vivement
9 apr 2022 om 13:50 Toujours au top à tous les niveaux Merci l’équipe
12 mrt 2022 om 19:42 Tip top. Vriendelijk maar vooral zeer lekker en vlotte levering.
11 mrt 2022 om 13:11 La nourriture est toujours excellente et fraîchement préparée
10 mrt 2022 om 15:14 Altijd zeer lekker
26 feb 2022 om 13:18 2 breakfast boxen besteld, alles was super lekker ! En heel vriendelijke en tijdige levering.
25 feb 2022 om 14:29 Het persoon die mijn levering heeft bezorg was super lief! Het eten was zoals altijd perfect. Eten en service = TOP
10 feb 2022 om 16:06 Vriendelijke bezorging, verliep correct en vlot op het afgesproken uur. Ik bestelde reeds rond 10u, maar vroeg naar levering rond 12u. Super lekkere en mooie belegde bagels, je eet er je buikje rond mee
4 feb 2022 om 15:25 Delai de livraison correspondant a l'heure souhaiter . Livreur poli et aimable . Nourriture delicieuse et genereuse !
22 jan 2022 om 12:27 Gezien de overvloed aan goede reviews vind ik het hoogstnodig wat tegenwind te geven. De bagels waren lekker, vers en mooi gepresenteerd, maar 9€ voor wat in essentie een 'gewoon' en bovendien klein belegd broodje is, is gewoon misdadig.
4 jan 2022 om 14:37 Top !!!!